Het bestuur van Harmonie Patrimonium bestaat uit vijf mensen.

Nanda Medema (voorzitter)
Nanda is aanspreekpunt op repetities en concerten voor leden, nieuwe leden en dirigent. Zij leidt bestuursvergaderingen, Algemene- en bijzondere ledenvergaderingen. Met een korte onderbreking speelt Nanda al bijna 20 jaar bij Patrimonium, wat  – heel toepasselijk- ‘ Vaderlijk erfdeel’ betekent.
José Reitsema (secretaris)
José is het eerste aanspreekpunt vanuit het bestuur als het gaat informatie over het orkest, vragen over lidmaatschap en meespelen, etc. Als klarinettist speelt zij vanaf haar 15e met heel veel plezier bij het orkest.
Henk Scheper (penningmeester)
Als penningmeester probeert Henk de financiele touwtjes in handen te houden. Binnen het orkest is hij slagwerker en probeert hij de stokken in handen te houden.
Chris Holtkuile (vicevoorzitter)
Chris neemt de taken van de voorzitter op zich als deze verhinderd is. Daarnaast schakelt hij met onze instrumentaris over het beheer ervan en verricht diverse hand en spandiensten voor de vereniging. Sinds 2000 speelt hij tenorsaxofoon Patrimonium.
Bettine Westerhoek (activiteiten)
Bettine is het vaste aanspreekpunt vanuit het bestuur als het gaat om onze PR-activiteiten. Zij is degene die met onze activiteitencommissie schakelt over nieuwe optredens, leuke acties, invulling van concerten, etc. Als dwarsfluitiste is ze al sinds haar vijftiende lid van ons orkest.
V.l.n.r José, Bettine, Chris, Nanda en Henk