Met de Estrellas

Het belooft een swingend concert te worden op zaterdag 18 november in de Nieuwe Kerk. Naast een veelbelovend concertprogramma, met stukken als “Alpina Saga” van Thomas Doss en “Mount Everest” van Rossano Galante door Patrimonium, zal ook het koor een prachtig eigen programma laten horen, met onder andere: “America, Here’s my boy” van Beck Hansen.

Popkoor Estrellas is hét studentenpopkoor van Groningen en bestaat uit ongeveer 25 vrouwelijke studenten. Het koor staat onder leiding van dirigent Wilfred Reneman. Trots is het koor op hun deelname aan het BALK-TOPfestival in Rotterdam, waar ze de afgelopen jaren al mooie resultaten hebben mogen behalen. Kijk ook op hun site.

De grande finale van het concert zal bestaan uit een gezamenlijk uitgevoerd werk door beide Groninger verenigingen. Hoe dit zal klinken weten we natuurlijk nog niet, maar we verwachten een bijzonder mooi resultaat. Dit kunt u zelf komen beluisteren op zaterdag 18 november vanaf 20.00 uur in de Nieuwe Kerk.

Parkeren kan in de omringende straten aan de weg of anders in de parkeergarages Ossenmarkt en/of Boterdiep.
Het adres van de Nieuwe Kerk is Nieuwe Kerkhof 1, Groningen.

De entree is gratis, we vragen wel een vrije gift bij de uitgang.

op zaterdag 18 november
Samen met de Estrellas