Nu ook Stadjerspas

| 0

Vanaf 1 september hebben inwoners van Groningen met een Stadjerspas voordeel als ze besluiten lid te worden van onze harmonie. Muziek maken moet voor iedereen mogelijk zijn, zo vinden we. Samen met de gemeente Groningen is daarom een afspraak gemaakt om een deel van de maandelijkse contributie te laten betalen door budget uit de Stadjerspas.

We willen graag nieuwe leden binnen onze vereniging. We merken dat een minder rooskleurige financiële situatie van iemand soms een reden is om geen lid te worden. Daarom hebben we besloten om hier iets aan te doen. Behalve het budget uit de Stadjerspas, dragen we als vereniging dan ook een deel bij. De contributie bedraagt namelijk €10 per maand, voor alle nieuwe leden van onze vereniging, op vertoon van de Stadjerspas. Verder blijven de voorwaarden gelijk en wordt je ‘gewoon’ lid van onze vereniging, net als ieder ander.

Hoe het proces verder precies verloopt? Vraag dat terloops een keer aan onze penningmeester of kijk op de website van de Stadjerspas.