Proefabonnement

Altijd al eens willen weten hoe het bij ons is? Speel dan nu met ons mee tot en met ons volgende grote concert, in november 2017. Op de achterkant van de uitgegeven tickets van ons concert met Op Sterk Water stond de uitleg van dit ‘Proefabonnement’. Heb je dit ticket in huis? Neem ‘m dan mee naar één van de volgende repetities op donderdagavond. Je kunt dan – zonder contributie te betalen – met ons meespelen en kijken of onze vereniging is wat je zoekt. Kijk verder op onze site over wie we zijn en wat we zoal spelen. Wil je een keer komen meespelen of eerst luisteren? Dat kan! Kom dan gewoon langs op de donderdagavond en/of meld je eerst even aan bij ons. Dan weten we ook dat je komt. Super leuk!

Speel mee tot november!