Over smaak valt niet te twisten en dat is maar goed ook. Wij vinden dat ieder lid inspraak moet kunnen hebben in de muziek die we spelen. Inbreng van leden wordt in overleg met de muziekcommissie en onze dirigent besproken.

Regelmatig schaffen we nieuwe muziek aan. Omdat we al bijna honderd jaar bestaan, beschikken we over een uitgebreid muziekarchief, waaruit we ook geregeld putten. Daardoor hebben we ook diverse genres muziek op onze lessenaar staan. Voor ‘ elk wat wils ‘ dus!

We repeteren nu op diverse stukken, zowel concertwerken (zoals Valerius variations) als  de stukken voor andere optredens zoals ons populaire repertoire voor bijv.  Koningsdag) ;  bekende nummers als  Eighties Flashback, James Bond Theme, How deep is your love.

Ons repertoire wisselt meer dan regelmatig