Dubbelspel XL

geplaatst in: Home | 0

Op zaterdag 16 april tovert Harmonie Patrimonium het zeefgebouw van de voormalige Suikerunie in Groningen om tot circustent. Om 15.00 en 20.00 uur bent u van harte welkom om samen met ons te genieten van spektakel en mooie muziek.

Jeugdcircus Santelli speelt de voorstelling Dubbelspel XL, live begeleid door Harmonie Patrimonium. De voorstelling verhaalt over een groep jongeren die zich klaarmaakt om op te treden in een traditionele circusvoorstelling, met alle figuren die je daarin kunt verwachten: een diva met sterallures, een strenge trainer, een onweerstaanbare sterke man, een clown, slangenmeisjes, jongleurs, acrobaten en een paard. Dat gaat echter niet van een leien dakje. Maar stukje bij beetje komen de spelers in hun rol. Sommigen misschien een beetje té. Ondertussen vertonen de jonge sterren hoogstaande circuskunsten in de trapeze, met kunstig vliegende kegels, diabolo’s, acrobatiek en noem maar op! Het orkest verzorgt de muziek in de vorm van een ouverture, ouderwets goede marsen en vrolijke circusmuziek. Alles ter ondersteuning van de voorstelling. De oorspronkelijke muziek uit de voorstelling is in het geheel vervangen door live muziek, gespeeld door Patrimonium.

Tickets zijn vanaf begin maart te koop via onze website en bekijk hier alvast Santelli en Harmonie Patrimonium… gemaakt door Zien.

 

Logo Zien

 

Graag zien we u zaterdag 16 april!

DubbelspelXL poster