Jacobi in Uithuizen

Vandaag, zaterdag 10 december, verrasten we publiek en onszelf in de Jacobikerk in Uithuizen. Hoewel het een vooraangekondigd optreden was, was de setting bijzonder. Zoals wel vaker speelden we ook nu in een mooie kerk, echter deelden we deze met een popkoor (ongeveer 30 dames) en was het mogelijke podium niet groot genoeg om in onze reguliere opstelling te spelen. Maar een creatieve blik doet wonderen: we spelen gewoon in de banken. Tuurlijk! Waarom ook niet?! Alleen de muzikanten die met hun instrumenten iets lastiger in de bankjes op te stellen waren, speelden op een stoel, maar de anderen zaten er anders dan ander, maar meer dan prima bij.

We speelden twee keer een half uur, afgewisseld met het popkoor. Een leuke middag met een fijn publiek. Eenmaal binnen werden de plekken in de banken goed ingenomen om aandachtig te luisteren. Erg leuk, met zowel een populair als kerstachtig repertoire voor het oor. Foto’s zien, klik hier.

Uithuizen, tot volgend jaar?!

p1320369