Suikerunie/Wolkenfabriek
Energieweg 10
Coördinaten: 53°12’39.4″N 6°32’37.0″E (voor de navigatie)

Het concert “DubbelspelXL” vindt plaats in de oude Suikerunie. Dit unieke terrein is een begrip in de stad en wordt steeds vaker ingezet voor evenementen. Dit jaar voor het eerst ook voor een concert in deze vorm. Des te unieker en fantastisch om mee te maken. De buitenkant van het gebouw is al bijzonder, de binnenkant al helemaal!

Het Suikeunie-terrein en -gebouw is te vinden aan de West-kant van de stad, aan de Westelijke Ring. Neem hier de afslag van de Schildersbuurt en/of de McDonalds. De ingang van het terrein is te vinden ónder het viaduct. Je kunt door de hekken rijden en met de auto tot aan het gebouw komen. Parkeren is gratis en kan letterlijk voor de deur van het gebouw. Het concert vindt plaats ín het gebouw door de trap op te lopen en de borden te volgen.

Rij het hek door
Rij het hek door, als je met de auto komt

Kom je met de fiets? Dan is de ingang aan de rechterkant van het terrein, aan de kant van de schoorsteen. Je kunt het terrein opfietsen door de brug over te rijden, met de nabij naast de Kwantum, op de Energieweg. Rij hiervoor met je fiets naar het Hoendiep, fiets de straat tegenover de McDonalds in, en volg de weg langs het tankstation. Het water is nu links van je, het tankstation rechts. Na ongeveer honderd meter zie je een brug en kun je het terrein opfietsen.