The day after…

geplaatst in: Nieuws | 0

… een fantastische avond. Want dat was het gisteravond in de Oosterpoort.

Erwin met Patrimonium

Ons jaarlijkse concert in de bekende Groningse concertzaal heeft een nieuwe dimensie gekregen. Het eerste optreden met dirigent Jan Wijenberg bracht een verfrissende avond voor zowel publiek als muzikant. Het repertoire voor de pauze was er een met uiteenlopende werken. Achtereenvolgens werden “Elsa’s Procession to the Cathedral”, “Man in the Ice”, “Mandalen Landscapes”, “Saga Candida” en “The March from 1941” ten gehore gebracht. Diversiteit die menigeen op het puntje van de stoel liet zitten.

In het tweede deel van de avond werd met Erwin de Vries een bekende naam uit de provincie toegevoegd. De zanger – bekend om z’n teksten in dialect, zeer aangename stem en herkenbare uiterlijk van top tot teen – gaf een unieke tint aan de avond. Patrimonium speelde verschillende arrangementen op reeds bestaande werken van Erwins hand. Bekende klassiekers, waaronder “Doe”, “De Polder” en “Mien Laid”, werden dan ook in een nieuw jasje bijzonder gemaakt.

Een fantastische avond en een verfrissend gezicht voor Harmonie Patrimonium. De eerste foto’s zijn hier te zien.

Graag zelf deel uitmaken van Patrimonium? Bezoek dan gerust eens onze repetitie op de donderdagavond in het Gerard Samponhuis in Groningen.