Ons concert “En….Actie” op zaterdag 17 juni vindt dit jaar plaats bij Hanzeplaza. Dit nieuwe congrescentrum bevindt zich in Groningen, aan de Protonstraat, nabij de woonboulevard Hoendiep. Een nieuwe locatie voor ons, maar verrassend leuk en zeker geschikt voor wat we hebben bedacht. Er zijn verschillende zalen beschikbaar, waarbij wij ons concert in de grote zaal achterin zullen houden. Samen met een sfeervolle foyer en een recent ingericht grand cafe, is de locatie perfect voor “En….Actie”.

Gratis parkeren

Natuurlijk niet de belangrijkste reden om te komen, maar prettig is het wel: parkeren is gratis. Recht voor de ingang van Hanzeplaza is ruimte genoeg om te kunnen parkeren.

Met de fiets

Kom je niet met de auto, maar gewoon op de fiets? Dat kan natuurlijk ook. Het Hoendiep ligt aan de westkant van de Ringweg. Je kunt het beste fietsen via het Hoendiep, via de wijk Kostverloren en/of de wijk Vinkhuizen.

Hanzeplaza op de Protonstraat

Meer informatie over Hanzeplaza vind je hier.