Open repetitie

geplaatst in: Home | 0

Op donderdag 15 september organiseren we onze Open Repetitie. Op deze avond kan iedereen die wil vrijblijvend meespelen met ons orkest. We repeteren net zoals anders, maar houden hierbij rekening met de gasten van de avond. Je kunt de hele avond meespelen, een uurtje of anders ook alleen even kijken. Alles mag. Op deze manier geven we je een beeld over onze vereniging, hoe we repeteren, welke soort muziek we spelen en uiteraard maak je kennis met de dirigent.

 

Hoewel je gewoon kunt binnenlopen tussen 19.45u en 20.00u, vinden we het wel prettig dat je vooraf aangeeft als je van plan bent te komen. Dat kan eenvoudig door een kort mailtje te sturen via deze link. Als het wenselijk is kunnen we zelfs een instrument voor je regelen. Als je een eigen instrument hebt kun je die natuurlijk zelf meenemen.

 

Voor de volledigheid:
We repeteren in het Gerard Samponhuis van 20.00u tot 22.00u. Dat is onze vaste repeteerlocatie, te vinden onder de tribune van de Drafbaan in het Stadspark. Het is voor zowel fiets vanuit de stad als met de auto goed toegankelijk. Kijk hier hoe je er komt.

 

Graag tot dan!

 

open-repetitie-2016