The Nativity

Op vrijdag 16 december spelen we ons najaarsconcert. Dit jaar met als titel “The Nativity”. We spelen een muzikaal kerstverhaal rondom het jaarlijkse decemberfeest. Als bezoekers zal je de muzikale omlijsting bij het verhaal van de geboorte van Jezus te horen krijgen. Net zoals je misschien kent rondom ‘The Passion’ wordt er een verhaal verteld en ondersteund met uiteenlopende en diverse uitvoeringen van bekende en minder bekende kerstwerken. Een unieke avond om bij aanwezig te zijn!

We spelen in de Immanuelkerk (Overwinningsplein) vanaf 20.00u. Een half uur eerder gaat de zaal open. Parkeren is gratis, evenals de entree.

Er is de mogelijkheid tot het geven van een vrije gift aan het einde van het concert.

Binnenkort een nieuwe update!

Graag tot de 16e!

Een muzikaal kerstverhaal